کجا خوش استــــ آنجا که دل خوش استـــــ

 
 
خواص گردو
نظرات ()

گردو را نیز غذای مغز می گویند و این به خاطره شباهتش به مغز نیست بلکه به خاطره امگا3 فراوان آن می باشد.

مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 میگردد.15 درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد.

فواید گردو:

1- کاهش کلسترول کل

2- کاهش کلسترولLDL

3- کاهش کلسترولHDL

4- افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

5- محاقظت در برابر بیماری هایی قلبی

6- افزایش قدرت ذهن و هوش

7- مفید برای تنگی نفس

8- جلوگیری از ورم مفاصل

9- مفید در بیماری های پوست

10- ضد سرطان

11- محافظت از سیستم ایمنی

12- جلوگیری از لخته خون

13- تنظیم سوخت و ساز در بدن

14- تنظیم فشار و قند خون

15- جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

16- جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

17- حفاظت از استخوان

18-روغن گردو درمان کننده درد مفاصل نیز هست

ویتامین ها وعناصر موجود در گردو:

- منگنز و مس

- منیزیم ، فسفر ، روی ، آهن و کلسیم

- ویتامین ها B1،B2،B3،B5،B6 و E  

گردو در حدود 7.6 گرم فیبر نیز دارد.



کلمات کلیدی : علمی
نویسنده : هومن
تاریخ : ۱۳٩٠/٩/٢۳
زمان : ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ


 

قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ