کجا خوش استــــ آنجا که دل خوش استـــــ

 
 
خواص قارچ
نظرات ()

قارچ دارای 6% پروتئین می باشد که 70 تا 90 درصد آن جذب بدن میشود همچنین به علت پائین بودن اسید اوریک آن بسیاری از پزشکان مصرف آن را برای سالمندان و مبتلایان به نقرص و بیماریهای مربوطه توصیه کرده اند.

قارچ دارای ویتامین های B1 - B2 - B6 - B12 - C و H است که برای محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بدن،سلامت سیستم عصبی،سلامت پوست و چشم و بافت های بدن،تشکیل اسیدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچه ها،درمان کم خونی و جلو گیری از بروز ضایعات در مغز وستون فقرات نقش اساسی دارند.

قارچ حاوی مقادیر بسیار مناسبی از مواد معدنی شامل:پتاسیم،منگنز،مس،آهن و کلسیم می باشد.

قارچ دارای درصد بسیار کم چربی و کالری و مقادیر مطلوبی از لیستین که عامل پائین آورنده چربی خون هست میباشد.

این غذای سلامت و تندرستی سرشار از انواع آنتی اکسیدانت ها از جمله (لنتیان)است که خاصیت ضد سرطانی دارد.

         



کلمات کلیدی : علمی
نویسنده : هومن
تاریخ : ۱۳٩٠/٩/٢٢
زمان : ٥:٢٠ ‎ب.ظ


 

قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ